Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Citroën DS4

Nieuws: Citroën DS4

Citroën prijst nieuwe DS4

13.04.2011

Citroën is eruit wat de nieuwe DS4 moet kosten. De DS4 is het tweede DS-model van de Fransen en zal leverbaar zijn met drie benzinemotoren en twee diesels. Prijzen beginnen bij net geen 24.000 euro.

De exacte vanafprijs van de Citroën DS4 bedraagt € 23.940,-. Voor dit geld krijgt de koper een wat sportiever gelijnd model dan de C4 met in het motorcompartiment de 1.6 VTi-benzine met 120 pk. Behalve de VTi zijn er nog twee benzinemotoren beschikbaar. Deze zijn beide voorzien van een turbo en leveren respectievelijk 156 en 200 pk. De eerste is gekoppeld aan de elektronische EGS-versnellingsbak en kost € 29.050,- en de andere moet minimaal € 31.750,- opbrengen bij de Citroën-dealer.

Diesels
Dieselen kan met de 112 pk sterke e-HDi die voor zakelijke rijders in de gunstigere bijtellingklasse van 20% valt. De prijzen van deze instapper beginnen bij € 28.890,-. Meer dieselkracht is er met de 2.0 liter HDi. Die levert 160 pk en wordt geleverd in de uitvoeringen So Chic en Sport Chic. Prijzen starten bij respectievelijk € 33.500,- en € 35.100,-.

Uitrusting
De Citroen DS4 kost net geen 24 milleHet DS-programma is de 'premiumlijn' van Citroën en dat betekent dat men best wat mag verwachten van de standaarduitrusting van de DS-modellen. Iedere Citroën DS4 is in ieder geval uitgerust met airconditioning, 16 inch lichtmetalen wielen, een panoramische voorruit en getinte achterste ruiten. Verder is er onder meer LED-verlichting, het dodehoekdetectiesysteem SAM (Surveillance d'Angle Mort), statische bochtverlichting en cruise control. Ook eTouch Service, dat onder andere pechhulp en noodhulp met lokalisatiefunctie alsook de mogelijkheden om je brandstofverbruik te monitoren via internet biedt, is aanwezig

Opties
Wie zijn DS4 op smaak wil brengen kan helemaal losgaan op de vele keuzemogelijkheden om de interieurkleuren en (lederen) bekledingen aan de eigen wensen aan te passen. Aluminium pedalen, met leder bekleedde portieren en ambiance verlichting zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Bekijk hier het aanbod Citroën

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model