Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën DS3

Nieuws: Citroën DS3

Citroën DS3 e-HDi weer met 14% verkrijgbaar

12.02.2013

De zakelijke rijder die nu een nieuwe DS3 e-HDi bestelt, kan gedurende het leasecontract weer profiteren van 14% bijtelling. Citroën heeft de gemiddelde CO2-uitstoot van het model weten te verlagen.

Door kleine tweaks aan de gerobotiseerde versnellingsbak heeft Citroën de gemiddelde CO2-uitstoot van de DS3 e-HDi 90 terug weten te dringen tot 88 gram per kilometer. En alle inspanningen zijn niet voor niets geweest, want nu valt het milieuvriendelijke model weer in de gewilde bijtellingsklasse van 14%. De rest van de aandrijflijn blijft bij het oude. De 1.6-dieselmotor levert 92 pk en weet de DS3 in 11,3 seconden naar de 100 km/h te brengen. De topsnelheid ligt op 182 km/h.

Prijzen
De DS3 e-HDi 90 is verkrijgbaar als So Chic en als Business-uitvoering. Gezien het aantrekkelijke bijtellingsverhaal licht Citroën de Business even uit. Die biedt standaard onder andere het eMyWay navigatiesysteem met kleurenscherm, automatische airconditioning, parkeersensoren achter en een regen- en lichtsensor. De prijs van de DS3 e-HDi Business begint bij € 19.990,-. Die van de So Chic-uitvoering bedraagt € 20.440,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model