Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën DS3 Racing

Nieuws: Citroën DS3 Racing

Zwart en goud siert feestmodel Citroën DS3 Racing

06.03.2013

Het ongekende autosportsucces van Citroën in het WRC moet natuurlijk flink gevierd worden. Naast alle champagne doet Citroën dit eveneens met een speciale uitgave van de DS3 Racing.

Geheel in de traditie van Citroën Racing laat deze editie extreem design zien: matzwarte carrosserielak, mat goudkleurig dak en diverse stickers. De zeer bijzondere kleur matgoud keert terug op de achterspoiler, op de spiegelkappen, de chevrons en de grille. Ook in het interieur in de middenstrook in het dashboard en op de knop van de versnellingspook is de kleur terug te vinden. Op de sticker op het dak - met een verwijzing ernaar op het dashboard - staat de complete palmares vermeld van het Citroën World Rally Team sinds de eerste overwinning in 2001.

Achterlichten
Ook heeft deze nieuwe editie van de DS3 Racing de bijzondere 3D-achterlichtunits met LED-verlichting die ook op de DS3 Cabrio zitten en heeft hij 18-inch lichtmetalen velgen in twee tinten zwart en matgoud. Zoals elke DS3 Racing ligt er onder de kap een 1.6 liter turbomotor die onder handen is genomen door Citroën Racing en 202 pk levert.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model