Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroen DS3 Airflow

Nieuws: Citroen DS3 Airflow

Citroen DS3 Airflow doet er luchtig over

28.08.2012

Citroën heeft er geen enkele moeite mee dat de nieuwe DS3 Airflow voor de officiële onthulling in Parijs betrapt wordt. Poedelnaakt welteverstaan. En zeg nu zelf: het is toch veel te warm om ‘dicht’ te rijden als het open kan.

Over iets meer dan een maand zal Citroën het officiële doek van de DS3 Airflow trekken. Van deze cabrioversie van de driedeurs DS3 werd al gedacht dat deze een dakconstructie à la Fiat 500C zou bevatten en deze foto bevestigt dit nu. Daarmee is de DS3 Airflow niet de directe nazaat van de geflopte C3 Pluriel, maar eerder z'n spirituele opvolger.

Semi-cabrio
In tegenstelling tot de Pluriel bevat de DS3 Airflow vaste raamstijlen en kunnen de achterste zijruiten niet omlaag. De achterruit is een twijfelgeval. Die lijkt namelijk wel een stoffen omlijsting te bevatten en zou daardoor zomaar omlaag kunnen. Net als bij de Fiat 500C die ook vaste raamstijlen heeft. Hoewel het nog niet zeker is of Airflow de officiële tweede naam wordt, zou dit wel een toepasselijke zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model