Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Citroën DS Wild Rubis Concept

Nieuws: Citroën DS Wild Rubis Concept

Citroën kondigt DS Wild Rubis aan

08.04.2013

Citroën wil graag in de China de volle aandacht krijgen en presenteert daarom volgende week op de Shanghai Motor Show een gloednieuw studiemodel. Met de bekendmaking van z’n naam DS Wild Rubis en een kleine teaserfoto warmen de Fransen ons alvast op.

Is dit nu een productierijp studiemodel van de Citroën Numéro 9 of een compleet nieuwe conceptcar die we eerder al gespot hebben, de DSX? De Wild Rubis lijkt, gezien de koplampunits, veel weg te hebben van de laatste, maar veel meer dan de naam, een foto, een video en de datum 11 april hebben wij nog niet gekregen.

Crossover
Rubis is Frans voor robijn, een kostbaar en zeldzaam gesteente dat de vergelijking met een luxe, dure auto snel laat maken. Twee weken terug zagen we al een spyshot van een onbekende Citroën toen hij de hoofdrol speelde in een videoshoot in de Franse Lozère. Het leek om een crossover of SUV te gaan. Over drie dagen krijgen we meer te horen van Citroën, dus houd de site in de gaten voor meer nieuws omtrent de DS Wild Rubis Concept en wat Citroën´s plannen daarmee zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model