Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën DS Inside

Nieuws: Citroën DS Inside

Blik op interieur Citroën DS Inside

03.06.2009

Na de exterieurbeelden toont Citroën ons nu ook het interieur van de DS Inside. De conceptcar geeft ons een voorproefje van het allereerste model dat Citroën zal gaan presenteren in haar DS-lijn.

Begin dit jaar liet Citroën weten met een exclusieve DS-lijn op de markt te gaan komen. De modellen DS3, DS4 en DS5 zullen stuk voor stuk luxeproducten worden en gepositioneerd worden boven de ´gewone´ modellen van de Franse fabrikant. Met de presentatie van de conceptcar DS Inside kregen we een eerste indruk van Citroën´s toekomstvisie. Daarbij ontbrak echter een essentieel onderdeel: het interieur.

Luxe
Citroen DSVanaf heden kunnen we echter ook een blik werpen op het interieur. Dat is met zorg ontworpen en voorzien van luxe materialen en veel aandacht voor detail. Je kunt duidelijk zien dat Citroën met de DS-lijn een luxeproduct wil neerzetten.

Concurrentie
In 2010 zal het productiemodel van de DS Inside als DS3 van de band rollen. Citroën gaat zich met dit model richten op dezelfde doelgroep als de Alfa Romeo Mito, MINI en de toekomstige Audi A1.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model