Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Citroen DS Business

Nieuws: Citroen DS Business

Citroën hijst DS-modellen in maatpak

19.08.2012

Als Business-uitvoeringen zoeken de DS3, DS4 en DS5 een specifieke doelgroep op binnen de niche die ze al invullen. De kracht schuilt volgens Citroen in een gunstige bijtelling in combinatie met een rijke uitrusting.

De DS3 Business lokt in eerste instantie met diens zuinige motoren. Er zijn twee mogelijkheden met in de ene hoek de VTi 82-benzinemotor en in de andere de e-HDi 90. Door hun spaarzame en schone karakter komen beide versies in aanmerking voor 14% bijtelling (tot 2013). Daarnaast is een extra rijk uitrusting van toepassing met onder meer de voorzieningen van de So Chic-uitvoering plus automatische airconditioning, automatisch inschakelende verlichting, een regensensor, een zelfdimmende binnenspiegel, parkeersensoren achter en het eMyWay-navigatiesysteem. De Citroën DS3 e-HDi 90 Business beschikt tevens standaard over de speciale 'Airflow'-lichtmetalen wielen. Prijzen beginnen vanaf € 16.790,-.

DS4 Business
Ook de Citroën DS4 is vanaf dit najaar verkrijgbaar als Business-uitvoering. Deze is leverbaar met de VTi 120-benzinemotor en de e-HDi 110 EGS-dieselmotor. De laatste valt in de bijtellingcategorie van 20% dankzij een CO2-uitstoot van 114 g/km. Beide motoriseringen profiteren dan weer van standaardvoorzieningen als het eMyWay-navigatiesysteem en het zogenaamde Pack Détection 1. Dit pakket omvat parkeersensoren vóór en achter, een intelligente parkeerassistent, een bandenspanningscontrolesysteem en een dodehoekdetectiesysteem. De Citroën DS4 Business is er vanaf € 25.290,-.

DS5 Business (Executive)
Voor wie wat meer te besteden heeft komt de DS5 in aanmerking. Hiervan zijn er twee zakelijke edities verkrijgbaar, namelijk de Business en de Business Executive. De Citroën DS5 Business is verkrijgbaar in combinatie met de e-HDi 115 EGS-dieselmotor, goed voor 20% bijtelling, en de Hybrid4 met zelfs 14% bijtelling. De uitrusting is gebaseerd op de Chic-uitvoering en biedt daar bovenop ook nog parkeersensoren vóór en achter, het eMyWay-navigatiesysteem en 17 inch lichtmetalen wielen type Houston. De Citroën DS5 Business is leverbaar vanaf € 32.980,-.
De Business Executive is er vanaf € 35.540,- en compenseert dit zoal met een hogere uitrusting (op basis van So Chic) plus een extraatje in de vorm van een Head-Up Display. Qua motoren is er keus uit de THP 155-benzine in combinatie met een automaat, de e-HDi 115 EGS en de Hybrid4. Beide uitvoeringen zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model