Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën Cactus Concept

Nieuws: Citroën Cactus Concept

Citroën warmt ons op voor Cactus

28.08.2013

Herinner je de Citroën C-Cactus Concept uit 2007 nog? Die olijke, ietwat merkwaardig gevormde studie werd destijds gepresenteerd als voorbode van een compacte Citroën. Kort daarna werd en bleef het stil. Maar nu, zes jaar later en wederom op de IAA, haalt Citroën de naam weer van stal. Komt er dan toch nog een productierijp vervolg?

UPDATE 28 augustus 2013 - Om ons nog verder op te warmen voor de onthulling van de Cactus Concept heeft Citroën een nieuwe teaserfoto verspreid.

Met de bovenstaande teaser probeert Citroën ons op te warmen voor de onthulling van de C-loze Cactus. Het ligt voor de hand dat de auto een voortborduursel op de C-Cactus is, dus houdt rekening met opnieuw een ietwat dubieus gestileerde studie. Citroën heeft wat dat betreft bovendien een naam hoog te houden, al pakt dat de ene keer beter uit dan de andere keer.
Afijn, voor nu moeten we het doen met vage hints als 'Airbump' en 'Touch Me'. Moeten we hieronder mee-verende bumpers verstaan? Of de terugkeer van een geavanceerd veersysteem misschien? Daarmee heeft Citroën immers wereldfaam verkregen. We tasten momenteel nog volledig in het duister. Maar gelukkig vangt de IAA al snel aan, dus enkel geduld wordt van ons gevraagd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model