Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C8

Nieuws: Citroën C8

Facelift en nieuwe dieselmotor

10.01.2008

Citroën heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd aan de C8. De grote MPV van Citroën heeft een licht gewijzigd in- en exterieur gekregen en is voortaan leverbaar met een nieuwe en krachtige dieselmotor.

Om de overeenkomsten met de andere modellen te versterken zijn de chevrons op de voor- en achterkant van de C8 duidelijker aanwezig. Verder hebben de voorbumper en grille een restyling ondergaan en zijn twee kleuren toegevoegd aan de optielijst. Hierbij gaat het om de kleuren Icare (bekend van de Citroën C4 Picasso) en Gris Rossini. Gris Fer is niet langer leverbaar.

Interieur

Nieuws Citroën C8Het interieur is ook op een aantal punten aangepast. De deurpanelen, het tapijt en de bovenzijde van het dashboard zijn met andere materialen afgewerkt. Er zijn ook enkele uitrustingswijzigingen, zoals nieuw 16” lichtmetaal “Isphahan” en parkeersensoren vóór op de Ligne Ambiance Luxe en Exclusive versies.

Nieuwe dieselmotor

Nieuws Citroën C8Vanaf heden is de Citroën C8 bovendien leverbaar met de 173 pk sterke 2.2 HDiF motor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De motor verbruikt gemiddeld slechts 7,2 liter per 100 kilometer tegen een CO2-uitstoot van 191 g/km en is standaard voorzien van een roetfilter (FAP). De motor, al bekend van de Citroën C5 en C6, wordt geleverd in combinatie met de complete Exclusive uitvoering met standaard onder meer NaviDrive RT3 met 30 GB harddisk, parkeersensoren voor en achter en Xenonverlichting. De Citroën C8 is leverbaar vanaf € 33.975,- voor de 2.0 16V Ligne Prestige. De nieuwe 2.2 HDiF Exclusive zal € 51.825,- gaan kosten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model