Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroen C8

Nieuws: Citroen C8

Citroen C8 eveneens bijgepunt

01.08.2012

Na de Peugeot 807 is het logisch dat ook zijn PSA-tweelingbroer, de Citroën C8, een update krijgt. Zodoende is minstens zo logisch dat de veranderingen aan de C8 ook niet schokkend zijn.

Tot op heden wist Citroën dit jaar elf exemplaren van de C8 aan de Nederlandse man te brengen. Ter vergelijking: de kans is groter dat je een nieuwe Ferrari California tegenkomt dan de ruime Fransman. Citroën houdt echter stug vol het model te blijven leveren en vernieuwd de C8 zelfs nog maar eens. Van de vernieuwingen moet je echter niet te veel van voorstellen want net als bij zijn Peugeot-broer gaat het slechts om puntjes op de i.

Nieuwe lak
De C8 wordt vanaf nu standaard voorzien van het Black Pack, een pakket dat bestaat uit zwart gespoten stootlijsten en dito bumpersflanken en spiegelkappen. De koplampunits werden ook vervangen en zijn voortaan donkergetint uitgevoerd. Om het 'nieuwe' toch iets duidelijker te maken is er ten slotte een nieuwe bruine kleur aan de optielijst toegevoegd, genaamd Hickery.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model