Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C5

Nieuws: Citroën C5

Vernieuwde Citroën C5 € 25.990,-

25.11.2010

Alle informatie over de vernieuwde Citroën C5 was al beschikbaar, maar nu zijn ook de prijzen bekend. De licht opgefriste C5 mag van het Franse merk over de toonbank voor minimaal € 25.990,-.

Voor de particuliere markt zal Citroën de onderhuids grondig gewijzigde C5 aanbieden in drie verschillende smaken. Het instapniveau is de Attraction die standaard beschikt over ESP, automatische airconditioning, LED dagrijverlichting, radio/CD-speler en een lederen stuurwiel. Een stap hoger vinden we het Tendance niveau die onder andere automatisch inschakelende verlichting met follow me home functie, Connecting Box (USB aansluiting, Bluetooth® en streaming audio) en automatische airconditioning met twee klimaatzones omvat. Daarnaast zijn ook parkeersensoren achter, een regensensor en lichtmetalen wielen standaard. Modellen met een automatische versnellingsbak ondervangen tevens de Hydractieve 3+ vering. Topmodel is de Exclusive die standaard beschikt over de Hydractieve 3+ vering. Verder beschikt het model over 17 inch lichtmetalen wielen, chromen raamlijsten, eTouch (noodoproep/pechhulp met lokalisatiefunctie, Eco Driving/virtueel onderhoudsboekje via www.citroen.nl) en parkeersensoren voor en achter alsmede parkeersupport. Daarnaast is ook het geïntegreerd MyWay navigatiesysteem met kleurenscherm, Bluetooth® hands-free systeem, SD kaart met gegevens van West Europa standaard.

Benzinepalet
CitroenC5Voor de genoemde vanafprijs van € 25.990,- overhandigt de dealer je de sleutels van de C5 Attraction met 120 pk sterke 1.6 VTi krachtbron. Voor € 2.000,- extra is dit model, die overigens standaard gekoppeld is aan een elektronisch bediende 6-versnellingsbak, uit te voeren als Tendance. De tweede benzinemotor in het gamma is de 156 pk sterke THP die voor minimaal € 30.090,- in de prijslijst staat. Opschalen van het standaard aanwezige Tendance niveau naar de Exclusive uitrusting kost € 4.650,-. De meerprijs van de Tourer-variant kost in alle gevallen € 1.400,-.

Dieselgamma
CitroenC5Rijd je liever in een dieselgestookte C5 dan begint de prijslijst voor minimaal € 29.490,- voor de 110 pk sterke 1.6 HDI in Attraction uitvoering. Meer vermogen is beschikbaar in de vorm van de HDi 160 Tendance met 163 pk en de HDi 200 Automaat Excusive met 204 pk voor een bedrag van respectievelijk € 34.390,- en € 42.690,-. Het absolute topmodel, de 241 pk sterke V6 HDi 240 Automaat Exclusive staat voor € 48.740,- te boek.

Zakelijke rijders
Speciaal voor de zakelijke markt heeft Citroën nog een vierde uitrustingsniveau. Bij deze Ligne Business uitvoeringen is specifiek rekening gehouden met de wensen de zakelijke berijder. De Citroën C5 Ligne Business uitvoering is er al vanaf € 25.790,- en is standaard uitgerust met eTouch, Hill Start Assist, My Way navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter met parkeersupport, half lederen bekleding en een regen- en lichtsensor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model