Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C5

Nieuws: Citroën C5

Citroën trekt C5 strak

28.09.2010

Met onder andere een vernieuwde Laguna, een gefacelifte Mondeo en een fonkelnieuwe Peugeot 508 zag Citroën de bui al hangen voor hun C5. Daarom hebben ze de Fransoos licht geüpdate.

In Parijs, tussen een hele reeks opgewaardeerde concurrenten, maakt de opgefriste Citroën C5 zijn opwachting. De wijzingen zijn minimaal en dat is gezien de vrij jonge leeftijd (2,5 jaar) van de C5 niet zo gek. Om erbij te horen voorziet Citroën hun middenklasser in ieder geval van de moderne LED-dagrijverlichting. Ook de achterlichtunits ontvingen een update; het glas is iets donkerder geworden. Citroën heeft ongetwijfeld nog meer werk gemaakt van de opgefriste C5, maar aangezien deze eerste twee foto's gelekt zijn en dus nog geen officiële informatie naar buiten is gebracht moeten we nog even wachten tot de onthulling. Over enkele dagen is het zover: op 30 september opent de Autosalon van Parijs haar deuren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model