Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Citroën C5

Nieuws: Citroën C5

Carlsson doet Citroën C5

15.04.2010

In de regel vergrijpt Carlsson zich alleen aan Mercedessen, maar een in de zoveel tijd maakt ’t voor Citroën graag een uitzondering. Nu pakt de tuner de huidige model van Franse afkomst aan.

Na de vorige generatie C5 te hebben behandeld heeft Carlsson de Citroën-smaak te pakken. Wederom is het de C5 die door de tuner werd versierd. Carlsson heeft gepoogd het zakelijk, ietwat lompe uiterlijk van de Fransoos een meer atletisch en dynamisch voorkomen mee te geven. De bestaande voorbumper werd voorzien van tweetal spoilers en LED-dagrijverlichting brandt in de centrale luchtinlaat. Een verlagingset brengen de auto dichterbij het asfalt en zij-skirts zetten de minimale bodemspeling nog eens optisch bij. De achterzijde wordt tevens gesierd door toegevoegde spoilerstukken. Wielen van 19 inch en een uitlaatsysteem met twee of vier eindpijpen maken het geheel aan de buitenkant af. Voor het interieur is Carlsson niet verder gegaan dan hier en daar een vleugje alcantara en aluminium.

´t Is zwart of wit
Citroen C5De 'C5 by Carlsson' is verkrijgbaar als Berline (sedan) of als Tourer (station) en uitsluitend met de meest krachtige motoren in het normale C5-gamma. De 1.6 liter THP-benzine beschikt over 155 pk en als diesels zijn er de 163 pk sterke 2.0 liter HDi en de 3.0 V6 HDi met een lekkere 240 pk. Het kleurenpallet is beperkt: wit of zwart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model