Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C4 Picasso

Nieuws: Citroën C4 Picasso

Gezinsauto van het Jaar 2008

02.11.2007

De Citroën C4 Picasso is uitverkozen tot Gezinsauto van het Jaar 2008. Beide andere finalisten, de Seat Altea XL en Kia Carens, eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Het is de tiende keer dat deze prijs werd uitgereikt.

Nieuws Citroën C4 PicassoBijna twintigduizend mensen hebben de afgelopen weken gestemd voor de Gezinsauto van het Jaar. Om tot de winnaar de komen werd door een vakjury allereerst een selectie gemaakt. Daarbij zijn onder meer mensen betrokken van de ANWB Kampioen, Ouders van Nu, Kinderen en Groter Groeien. De drie potentiele kandidaten die dan overblijven worden aan het publiek voorgelegd. Bij deze verkiezing bepaalt het publiek dan ook de uiteindelijke winnaar.

Veel zicht

Nieuws Citroën C4 PicassoMet ruim 40 procent van de stemmen is de C4 Picasso de onbetwitste winaar. Hij werd vooral geroemd om de grote binnenruimte, fijne stoelen, opvallende digitale dashboard, goed weggedrag en plezierig veercomfort. Naast de grote voorruit zijn er nauwelijks dode hoeken, zodat fietsers altijd goed te zien zijn. Net als verkeerslichten, want de Picasso heeft een enorme panoramische voorruit, die ver in het dak doorloopt en voor veel zicht en licht zorgt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model