Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C4 Cactus Aventure

Nieuws: Citroën C4 Cactus Aventure

Citroën C4 Cactus Aventure kan zeker tegen een prikje

24.02.2014

Citroën heeft serieuze plannen met de ludieke C4 Cactus. En dat mag je gerust heel letterlijk nemen in het geval van deze ruige C4 Cactus Aventure.

Zie, Citroën durft (het) wel! Kort na het presenteren van de C5 Crosstourer, die de indruk wekt toch een beetje bang te zijn dat z'n wielen vol lopen met zand, maakt het Franse merk alsnog kenbaar dat de meest uitdagende stormbaan weinig moeite moet kosten met de C4 Cactus Aventure. Althans, die visuele indruk wekt de vooralsnog als concept gepresenteerde Citroën zeker. En als de zwaar geprofileerde terreinbanden dat al niet doen, dan doen de forse bodemspeling, de beschermingselementen, extra lichten alsook de stoere dakkoffer dat wel.

GoPro's
Let vooral ook op de GoPro-camera’s. Die heeft Citroën gemonteert om je avontuurlijkste momenten van je reis te kunnen vastleggen. Moet de C4 Cactus Aventure natuurlijk wel eerst in productie gaan. Maar daarover en andere diepgaande details laat het Franse merk zich nog niet uit. Op de Autosalon van Genève vast meer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model