Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Citroën C3 Picasso

Nieuws: Citroën C3 Picasso

Citroën C3 Picasso details bijgeschaafd

18.09.2012

Hoewel het woord facelift hier nog net gebruikt mag worden zijn de wijzigingen aan de Citroën C3 Picasso minimaal. Met zijn nieuwe grille is deze speelse MPV weer in lijn met de rest van het gamma.

De C3 Picasso wist vier jaar geleden te verrassen met een gedurfde styling die vandaag de dag eigenlijk nog prima mee kan. Citroën heeft er daarom voor gekozen om slechts kleine wijzigingen toe te passen om de compacte MPV weer in de pas te laten lopen met de andere modellen van Citroën. De bumper werd aangepast zodat er plaats kwam voor nieuwe mist- en LED-verlichting en boven de grille zien we de doorlopende chevron zoals we die al kennen van de DS5 en C4 Aircross.

Uitrusting
Ook aan de uitrusting van de C3 Picasso - die al 320.000 keer van de band rolde - werd lichtelijk gesleuteld. Zo worden twee nieuwe koetswerkkleuren geïntroduceerd: Blanc Nacré en Bleu Encre. De nieuwe kleuren worden aangevuld met nieuw 15 en 16 inch lichtmetaal. Voor de bestuurder is eMyWay-navigatie nu een optionele extra dat bovendien gekoppeld kan worden aan een achteruitrijcamera.

De vernieuwde C3 Picasso maakt zijn opwachting tijdens de Autosalon van Parijs die 29 september zijn deuren opent.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model