Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C3 & DS3

Nieuws: Citroën C3 & DS3

Fiscaal aantrekkelijke C3 & DS3

08.09.2010

De komst van een extra zuinige aandrijflijn heeft ervoor gezorgd dat zowel de Citroën C3 als de DS3 BPM-vrij aangeboden kunnen worden. Daarnaast zijn beide modellen vrijgesteld van wegenbelasting en profiteren zakelijke rijders van slechts 14% bijtelling.

Dankzij de montage van een gloednieuw Stop & Start-systeem op de e-HDi dieselkrachtbron is zowel de C3 als de DS3 onder de gewilde milieugrens van 95 gram CO2/km gedoken. De 92 pk sterke diesel heeft in de C3 en DS3 namelijk een uitstoot van respectievelijk 93 en 95 gram CO2 per kilometer. Laag genoeg om in aanmerking te komen voor tal van fiscaal vereisten zoals het vrijstellen van BPM en wegenbelasting.

C3 e-HDI
CitroënCitroën levert de zuinige C3 e-HDi alleen in de Dynamique-uitvoering. Dit betekent dat de inzittenden onder andere standaard beschikken over zes airbags, airconditioning, cruise control, elektrische ruiten voor en een radio/CD-speler. De vanafprijs van de zuinige compacte Fransoos bedraagt € 15.990,-. Ook de Citroën DS3 e-HDI wordt slechts in één uitrustingniveau geleverd. Bij de DS3 is dat de So Chic met standaad voorzieningen als onder meer LED-dagrijverlichting, two-tone lak, cruise control en een radio/CD-speler. Tevens beschikt het model over diverse veiligheidsystemen zoals zes luchtzakken en ESP. Het model moet minimaal € 18.490,- kosten. Beide modellen zijn vanaf heden te bestellen bij de Citroën-dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model