Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C-ZERO

Nieuws: Citroën C-ZERO

Flinke prijsverlaging Citroen C-ZERO

27.03.2012

Citroën heeft de vanafprijs van de C-ZERO met bijna vijfduizend euro verlaagd naar € 24.700,- (exclusief BTW). Volgens Citroën heeft de prijsdaling te maken met ontwikkelingen in de markt en lagere productiekosten.

Bij Citroën (C-ZERO), Mitsubishi (i-MIEV) en Peugeot (i-On) moet de introductie van de Renault Zoe ongetwijfeld als een flinke schok zijn aangekomen. Een volwaardige elektrische auto voor nog geen 21 mille. Daarmee wordt de drieling in één klap flink op achterstand gezet. Citroën speelt er als eerste op in door de vanafprijs te verlagen tot net geen 25 mille (ex. BTW). Maar nog altijd ruim 4.000 euro meer dan de Zoe.

The New Motion
Citroen C-ZERONaast de prijsverlaging laat Citroën weten een samenwerking te zijn aangenaam met The New Motion. Als klant kun je daarbij profiteren van twee speciaal samengestelde pakketten. Het Start pakket is kostenloos en bestaat uit een publiek laadpunt, nationale laadpas, 1 maand gratis gebruik van het snellaadnetwerk, thuisinspectie voor infrastructuur voor het thuisladen én 3 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. Het Laad Pakket bestaat uit 3 maanden gratis snelladen en 6 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. De vanafprijs voor dit pakket is € 630,-. Afhankelijk van het gekozen type laadpunt en eventuele installatiekosten kan de prijs variëren. Je kunt zelfs een laadpunt huren voor € 29,95 per maand.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model