Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën C-Crosser

Nieuws: Citroën C-Crosser

Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser

20.11.2007

Cobra heeft sportieve en stoere details voor de Citroen C-Crosser ontwikkeld. De Franse SUV krijgt dankzij deze accessoires meer een eigen gezicht. Vooral het vele chroom maakt de C-Crosser een stukje exclusiever.

Nieuws Citroën C-CrosserHet trio SUV´s van Mitsubishi, Peugeot en Citroën lijkt sprekend op elkaar. Maar Citroen heeft getracht het model het meest chique aan te kleden. Diverse chromen accenten moeten dit bewerkstelligen. Cobra legt hier nog wat extra nadruk op en voegt bovendien een vleugje sportiviteit toe.

Bullbar en sidebars

Nieuws Citroën C-CrosserAan de voorzijde wordt het beeld bepaald door de bullbar. Daarop zijn desgewenst extra koplampen te monteren. Wie de bullbar echter teveel van het goede vindt kan ook kiezen voor een enkele buis onderlangs de bumper. De grille is voor een chique effect te voorzien van extra chromen strips. Aan de zijkant is het de sidebar die de C-Crosser een wat sportiever aangezicht geeft. Ook de lichtmetalen velgen die naar wens in 16 of 17 inch leverbaar zijn versterken dit effect. Tot slot zien we een enkele ovalen uitlaatpijp die het sportievere plaatje compleet moet maken.

EU-regels

Alle onderdelen van Cobra zijn los leverbaar. Uiteraard voldoen de bullbar en sidebar aan de EU-regels op het gebied van voetgangersveiligheid.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model