Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën Berlingo

Nieuws: Citroën Berlingo

Citroen Berlingo ook in het nieuw

06.02.2012

Echte tweelingen doen alles samen. Het is dus logisch dat wanneer Peugeot de Partner Teepee opfrist, de Citroën Berlingo hetzelfde lot ondergaat.

Net als de Peugeot Partner Teepee heeft Citroën's evenknie, de Berlingo, andere lichtunits en een nieuwe grille (inclusief opgefrist Citroën-chevron) gekregen. Daarnaast zijn de bumpers licht aangepast en prijkt er voortaan LED-dagrijverlichting vlak onder de koplampen. Binnenin is het belangrijkste nieuws de nieuwe bekledingstoffen.

125 g/km
Citroen BerlingoOnder al het geplooide plaatwerk valt meer te rapen. Daar worden de 1.6 benzine en beide varianten van de 1.6 HDi-dieselmotor vanaf heden uitgerust met een start/stop-systeem. De zuinigste variant is de aan de gerobotiseerde handbak gekoppelde en 90 pk sterke e-HDi. Die stoot in de Citroën Berlingo niet meer uit dan 125 g/km. Peugeot's derivaat is nog twee gram per kilometer schoner.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model