Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chrysler 300C

Nieuws: Chrysler 300C

Minimale facelift

13.09.2007

In Frankfurt presenteerde Chrysler de gefacelifte 300C Sedan en Touring. Het opvallende koetswerkdesign van de 300C werd opgefrist met kleine veranderingen aan het kofferdeksel en de achterlichten. Ook het interieurdesign van de Chrysler 300C werd verbeterd.

Nieuws Chrysler 300CDe wijzigingen zijn slechts minimaal, maar de fabrikant spreekt toch van een facelift. De Chryslers 300C Sedan en Touring krijgen nu een kofferdeksel of achterklep met een op de SRT geïnspireerde, geïntegreerde spoiler en een hoog gemonteerd remlicht.

Interieur

In het interieur zien we eveneens vernieuwingen. Het instrumentenpaneel en de middenconsole werden vernieuwd, de materialen van de armsteunen en de middenconsole zijn zachter en we zien LED-verlichting op tal van plaatsen. Bovendien monteert Chrysler voortaan een Boston Acoustics audiosysteem met acht luidsprekers. Ter aanvulling op de lijst van veiligheidskenmerken werden in de stoelen gemonteerde airbags aan de gordijnairbags vóór en achter toegevoegd om de veiligheid van bestuurder en passagiers te verhogen.

Eind 2007 leverbaar

De Chryslers 300C Sedan en Touring zijn zoals voorheen verkrijgbaar met vier motoren: de 2,7-liter V6, 3,5-liter V6, 5,7-liter HEMI® V8 en 3,0-liter V6 turbodiesel. Vanaf eind 2007 zullen de gefacelifte 300C Sedan en 300C Touring bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model