Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chrylser 300C

Nieuws: Chrylser 300C

Chrysler plaagt met nieuwe 300C

25.11.2010

Chrysler mag op Groot-Brittannië na dan niet meer actief zijn in Europa, grijze import geeft mensen de mogelijkheid om alsnog de nieuwe 300C te kunnen rijden. Hier de eerste zichtbare details van de nieuweling.

Lancia gaat het Chrysler-gehalte in Europa overnemen, zo ook de vervanger van de eerste 300C. We kunnen ons voorstellen dat gegadigden voor de nieuwe generatie echter helemaal niet zitten te wachten op een 300C waarop talloze Italiaanse vingervlekken - Lancia zal ongetwijfeld haar eigen draai aan de nieuwe 300C geven - zichtbaar zijn. Het origineel was echt een Amerikaanse karakterbak en dat moet zo blijven. Kortom, voorop moet een embleem van Chysler prijken.

Chroom
300cAan de hand van deze afbeeldingen is te zien hoe de nieuwe 300C vorm heeft gekregen. Het Chrylser-logo blinkt meer dan ooit tevoren in de overwegend met chroom afgewerkt grille en als we het een beetje goed inschatten op basis van de overige foto's houdt Chrylser de nieuwe 300C dichtbij het origineel. Eerdere spyshots bevestigden dit ook al en dat is goed nieuws. De 300C werd immers geroemd om zijn stoere uitgesproken looks.

Pentastar
300cEén van de belangrijkste motoren in de 300C is de nieuwe Pentastar-V6 met een inhoud van 3.6 liter. De Lancia-derivaat zal ook te verkrijgen zijn met een reeks diesels. En de HEMI-V8 dan? Die zal hoogstwaarschijnlijk niet de Italiaanse 300C halen. Daar hebben de puristen een broodje dood aan: grijze import weet je nog!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model