Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Volt

Nieuws: Chevrolet Volt

Volt verkrijgbaar in twee uitvoeringen

15.12.2011

De Chevrolet Volt komt in twee uitvoeringen naar ons land. Vanaf februari staat de tweelingbroer van de Opel Ampera in de showroom voor prijzen vanaf net geen 42 mille.

Het basismodel van de semi-elektrische Chevrolet Volt heet LT en kent een vanafprijs van € 41.950,-. Tot de standaarduitrusting behoren meteen al automatische klimaatregeling, cruise control, LED-verlichting, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, een uitgebreid audiosysteem met USB- en Bluetooth-aansluiting en 17 inch lichtmetaal. Zelfs lederen bekleding en verwarmbare voorstoelen zijn inbegrepen. De passieve veiligheid bestaat onder meer uit acht airbags.

LTZ
Chevrolet VoltEen uitgebreide optielijst kent de Volt niet. Wie meer luxe wenst kan opteren voor de LTZ. Die voegt bovenop de uitrusting van de LT een navigatiesysteem met 30 GB harde schijf en DVD-afspeelmogelijkheid, parkeersensoren vóór en achter plus een achteruitrijcamera. De meerprijs bedraagt € 2.550,-.

Meer weten over de Chevrolet Volt, ook hoe hij rijdt? Lees hier onze rijtest.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model