Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Volt

Nieuws: Chevrolet Volt

Volt goedkoper dan Ampera

11.03.2011

Chevrolet heeft de prijs van de Volt bekend gemaakt en die ligt 1.000 euro lager dan wat Opel vraagt voor hun Ampera, de evenknie van de Volt.

Om precies te zijn is de Chevrolet Volt vanaf € 41.950,- verkrijgbaar, Opel vraagt € 42.900,- voor de voordeligste Ampera. Beide auto zijn technische identiek aan elkaar. Ze bevatten een elektromotor als hoofdkrachtbron waarmee tussen de 40 en 80 kilometer geheel emissievrij gereden kan worden en een 1.4-benzinemotor als range extender. In totaal bedraagt de actieradius, afhankelijk van de rijstijl, zo'n 500 à 600 kilometer. Zijn de batterijen van het accupakket dat de elektromotor voedt leeg dan gaat opladen gewoon via het stroomnetwerk. Weer volledig opladen vanaf totale leegte neemt drie tot vier uur in beslag.

De Chevrolet Volt zal in november in de Europese showrooms arriveren en net als de Opel Ampera standaard al behoorlijk in de slappe was zitten met onder andere lederen bekleding, aldus Chevrolet.

Bekijk alle Chevrolet modellen

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model