Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Volt

Nieuws: Chevrolet Volt

Chevrolet Volt in prijs gedaald

08.10.2013

Dat er een update op het programma staat voor de Chevrolet Volt is op zich natuurlijk al heugelijk nieuws te noemen. Nog fijner is het dat de Volt vanaf nu ruim met € 38.495 ruim 5 mille goedkoper is geworden.

Met de uitbreiding van het modelaanbod is de Chevrolet Volt in Nederland nu in drie uitvoeringen leverbaar: LT, LTZ en LTZ+. Bovendien heeft Chevrolet de Volt voor het nieuwe modeljaar op diverse fronten fijngeslepen. Nieuwe uiterlijke kenmerken zijn bijvoorbeeld het dak en de achterklep die nu in carrosseriekleur zijn meegespoten (foto's tonen het 'oude' model). Daarnaast is het MyLink-systeem gewijzigd, zijn er andere interieurkleuren leverbaar en kan er gekozen worden uit een drietal nieuwe exterieurkleuren genaamd: Ashen Gray Metallic, Crystal Red Tintcoat en White Diamond Tricoat.

Uitvoering en prijzen Chevrolet Volt
Elke Chevrolet Volt is standaard (LT-uitvoering) voorzien van de nodige luxe. Een automaat, lederen interieur, verwarmbare voorstoelen, voorverwarmd interieur, audiosysteem met 6 speakers, Bluetooth carkit, 17 inch lichtmetaal, climate control alsook keyless go zijn vanaf het basisniveau aanwezig. In de LTZ (€ 40.595,-) wordt daar een navigatiesysteem aan toegevoegd evenals een Bose Premium sound system, parkeersensoren, achteruitrijcamera en een automatisch dimmende binnenspiegels. Wie voor pure luxe gaat kan kiezen voor de LTZ+. In dit geval wordt een ander lederen interieur alsook verkeersbordenherkenning, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert alsook een Following Distance Indicator gemonteerd. En het mooie van dit alles is dat de LTZ+ leverbaar is vanaf € 41.845,-, oftewel minder dan de LT voorheen kostte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model