Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Trax

Nieuws: Chevrolet Trax

Chevrolet Trax aangepakt door Irmscher

26.04.2013

Meestal neemt het Duitse Irmscher modellen van Opel onder handen, maar dit uitstapje naar de Chevrolet Trax is natuurlijk makkelijk te verklaren. De Amerikaan is namelijk nagenoeg identiek aan de Opel Mokka.

De Chevrolet Trax is niet de meest voor de hand liggende auto om een tuningsbeurt te geven, maar toch heeft Irmscher de mouwen opgestroopt om de van zichzelf al best stoere Amerikaan te voorzien van een nog ruiger maatpak. Een ritje naar de plaatselijke ´gym´ zorgden onder meer voor aangezette wielkasten gevuld met worden grote, 19 inch velgen en een potige voor- en achterbumper. Ook staat de Trax strakker op z´n wielen aan de hand van een 30 mm verlaagd onderstel.

Leer
Voor het aandikken van het interieur draaide Irmscher de hand ook niet om. Onder andere het multifunctionele stuurwiel, de armsteun en de pookknop worden in leer uitgevoerd. Tevens plaatste de tuner vloermatten uit het eigen magazijn en benadrukken de Duitsers dat elke wens op het gebied van materiaal, kleur en afwerking te vervullen is. Aan motortuning wordt nog gewerkt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model