Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Trax

Nieuws: Chevrolet Trax

Chevrolet komt met de Trax

16.05.2012

Chevrolet zal tijdens de Paris Motor Show zijn opwachting maken met de Trax. Met deze tweelingbroer van de Opel Mokka hopen de Amerikanen te kunnen delen in het succes van de kleine SUV’s annex crossovers.

Het onderling uitwisselen van modellen is tegenwoordig absoluut geen uitzondering meer. Het was dan ook te verwachten dat de nieuwe Opel Mokka zijn weg zou gaan vinden naar andere merken onder de GM-paraplu. De Trax wordt de eerste kleine SUV voor Chevrolet en moet de hoeksteen worden van de groei die het bedrijf in Europa door wil gaan maken. De Trax zal vanaf begin 2013 in 140 landen leverbaar worden en zijn werelddebuut beleven op de Paris Motor Show die in september plaats zal vinden.

Agressief
Hoewel details over de Trax ontbreken laat de foto zien dat Chevrolet heeft gekozen voor een grover en agressiever uiterlijk dan dat van de Mokka. Dit is ongetwijfeld gedaan om de auto ook in de Verenigde Staten succesvol op de markt te kunnen brengen. De Trax zal technisch nagenoeg alle onderdelen van de Mokka overnemen waardoor de details al op voorhand bekend zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model