Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Silverado

Nieuws: Chevrolet Silverado

Brandweer spelen en natuurrampen bestrijden met de Chevrolet Silverado

30.09.2013

In ons land zie je ze maar weinig, grote pick-ups met een lekkere dikke motor. Maar hier laten we je twee heerlijk ruige monsters zien. Want deze twee Chevrolet’s Silverado zijn tegen de zwaarste brand of natuurramp opgewassen.

Deze pick-ups van het type Silverado Double Cab zijn gemaakt met een duidelijk doel voor ogen. De eerste, met Z71 Volunteer Firefighter als koosnaam, is met z´n luidspreker, sirene en verlichtingssysteem volledig klaar voor een prio1-brand. Verder spotten we ook een stel brandblussers uit chroom, hetzelfde materiaal voor de drempels, 22-inch lichtmetaal en wat nuttig ´gereedschap´.

Black Ops
Met nummer twee ben je voorbereid op de ergste rampen. We noteren jerrycans voor water en brandstof, handschoenen, gasmaskers, de bagage van een hospik, een opvouwbare schop, een generator, een afsluitbare gereedschapskoffer en een batterij die je met zonne-energie kan opladen. Het beest in kwestie heet Black Ops en inderdaad zal een geheime missie voor hem geen probleem vormen. Zeker niet als je kijkt dat er ook een lier, diverse haken, LED-spots en bepantsering ter hoogte van het onderlichaam aanwezig zijn. De wielen zijn 18 inch in diameter en de banden meer voor onverhard terrein geschikt. Beide patriotten worden in leven gehouden door een 360 pk en 518 Nm producerend V8-blok met 5,3 liter longcapaciteit, verbonden aan een zestrapsautomaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model