Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Malibu

Nieuws: Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu gaat aan ons voorbij

29.05.2012

De Chevrolet Malibu zal in ons land niet de in de prijslijsten worden opgenomen. Volgens de importeur zouden de Nederlandse belastingregels de verkoopcijfers niet ten goede komen.

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de nieuwe Chevrolet Malibu werd gepresenteerd. Was het vorige model nog uitsluitend in de Verenigde Staten te koop, de nieuwe Malibu zou wereldwijd in meer dan 100 landen op de markt komen, ook in Nederland. Nu de marktintroductie aanstaande was is Chevrolet op het Europese hoofdkantoor rond de tafel gaan zitten en toch besloten het model hier niet te voeren.Het ontbreken van een dieselmotor en het relatief stevige verbruik van de benzinekrachtbronnen maken dat de Malibu niet in aanmerking komt voor de aantrekkelijke bijtellingscategorieën waarmee de kans op een verkoopsucces automatisch verkeken lijkt. De Cruze en de Trax staan wel nog altijd op het programma om later dit jaar en begin volgend jaar aan het gamma te worden toegevoegd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model