Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet EN-V 2.0

Nieuws: Chevrolet EN-V 2.0

Chevrolet EN-V 2.0 toekomstmuziek

26.04.2012

Het duurt nog wel even alvorens dergelijke voertuigen het dagelijkse verkeersbeeld bepalen, maar het weerhoudt General Motors niet om nu alvast hun visie op de auto van de toekomst te showen. Dit is de Chevrolet EN-V 2.0, een doorontwikkeling van het twee jaar geleden in Sjanghai gepresenteerde origineel.

De Chevrolet EN-V 2.0 Concept is volgens General Motors een stap dichterbij de realisering van een revolutionair mobiliteitsconcept dat het bedrijf in 2010 op de World Expo in Shanghai toonde. Nog altijd ziet het studiemodel er zeer futuristisch uit, met vier in plaats van twee wielen ligt de EN-V 2.0 al een stuk dichterbij de werkelijkheid. Bovendien leek GM een verdubbeling van het aantal wielen ook wel zo veilig aangezien er tijdens alle weers- en wegomstandigheden met de EN-V gereden moet kunnen worden. Tevens nieuw is de aanwezigheid van mobiel internet en draadloze communicatie met andere voertuigen. En de EN-V 2.0 beschikt over zogenoemde 'zintuiglijke technologie', maar wat we ons daar precies bij moeten voorstellen meldt GM niet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model