Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Cruze

Nieuws: Chevrolet Cruze

Prijzen Chervolet Cruze vrijgegeven

19.03.2009

Chevrolet heeft de basisprijs van de Cruze vrijgegeven. De goedkoopste uitvoering staat vanaf medio juni voor € 17.995,- in de showroom en dat is een scherpe prijsstelling. Voor de aanschaf van een Mitsubishi Lancer of Mazda3 Sedan moeten klanten veel meer geld naar de dealers meenemen.

Chevrolet CruzeVoor net geen 18 mille krijgt de koper van een Cruze de beschikking over de 1.6 liter instapbenzine die 112 pk levert. De 140 pk sterke 1.8 staat vanzelfsprekend voor een hoger bedrag in de prijslijsten. Dieselen kan uitsluitend met de kakelverse 2.0 liter TCDi. Deze levert 150 pk en een koppel van 320 Nm. De prijs daarvan is vastgesteld op minimaal € 21.695,-. Nog voor het aanbreken van 2010 volgt er de 125 pk en 300 Nm sterke versie van deze nieuwe commonrail diesel, maar daarvan is de prijs nog niet bekend. De inhoud van de verschillende uitrustingniveaus volgen ook nog, evenals de prijs van de 1.8 liter benzine.
Op dit moment rijden wij met de nieuwe Cruze de omgeving van de Noord-Spaanse plaats Santander. Binnenkort kunne jullie lezen de auto rijdt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model