Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Cruze

Nieuws: Chevrolet Cruze

Minimale facelift Chevrolet Cruze

12.03.2012

Met de introductie van de Cruze Wagon voert Chevrolet ook een kleine facelift op de sedan en hatchback door. Naast een minimaal gewijzigd front hebben de modeljaarwijzigingen betrekking op de uitrusting en voegt Chevroelt twee nieuwe motoren aan het gamma toe.

Er is voor de gehele Cruze-modellijn (sedan, hatchback en Wagon) vanaf de zomer keuze uit vijf motoren. Naast de huidige 1.6 (124 pk) en 1.8 liter (140 pk) benzinemotoren en de 2.0 liter (163 pk) dieselmotor completeren een nieuwe 1.4 liter turbo (140 pk) benzinemotor en een nieuwe 1.7 liter (130 pk) diesel het motorenaanbod.

Designwijzigingen
Chevrolet CruzeTegelijkertijd is er een aantal designwijzigingen doorgevoerd voor alle Cruze-modellen. De belangrijkste verandering is te vinden aan de voorzijde, met vernieuwde koplamphuizen en mistlampen, en nieuw gestileerde wielen. In het interieur zijn verfijningen van de console doorgevoerd en is er een grotere keus aan stoelbekledingen.

Uitrusting
Tot de nieuwe uitrusting en voorzieningen behoren keyless entry en starten, een achteruitrijcamera, het Chevrolet MyLink infotainmentsysteem en de start-stopfunctionaliteit, afhankelijk van de uitvoering en de motorkeuze. De vernieuwde Cruze-modellen staan vanaf de zomer bij de dealers. Ze worden dan bijgestaan door de in Geneve gepresenteerde Cruze Wagon.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model