Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Chevrolet Cruze

Nieuws: Chevrolet Cruze

Beter zicht op Chevrolet Cruze

31.12.2010

En opnieuw lekt het Europese patentbureau een nog te introduceren auto uit. Dit maal het productiemodel van de Chevrolet Cruze hatchback die zich zal mengen in het drukke C-segment.

Dat Chevrolet met een hatchback-variant van de Cruze op de markt zou komen was al geen verrassing meer. Het uiterlijk was dankzij het eerder dit jaar gepresenteerde studiemodel ook al geen geheim meer, maar nu het Europese patentbureau de definitieve vorm van de Cruze heeft laten lekken ligt het ontwerp vast.

Motorenaanbod
CruzeTechnisch zal de 5-deurs Cruze uiteraard overeenkomen met de 4-deurs variant. Dit bekent dat de consument kan kiezen uit twee benzinemotoren, namelijk een 113 pk sterke 1.6 en een 140 pk sterke 1.8. Ook staan er twee dieselmotoren klaar voor potentiële kopers, te weten de 2.0 TCDi met 125 of 150 pk. De 5-deurs Cruze zal zich komend jaar bij de lokale Chevrolet dealers nestelen. Wanneer het model officieel wordt onthuld is nog onduidelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model