Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Cruze WTCC

Nieuws: Chevrolet Cruze WTCC

Cruze WTCC gepresenteerd

16.10.2008

Het 2009 WTCC-seizoen zal Chevrolet aan de start verschijnen met de splinternieuwe Cruze. De onlangs gepresenteerde Cruze zal daarmee zowel op de weg als op het circuit de concurrentie aangaan met de Europeanen.

Al enkele jaren verschijnt Chevrolet met de Nubira aan de start van de WTCC-races. De Amerikanen gaan de concurrentie aan met onder meer SEAT en BMW die respectievelijk met de Leon en 3-serie goede zaken doen. Maar ook het succes van Chevrolet mag genoemd worden. Voor de fabrikant is het dan ook een prachtig podium om haar naamsbekendheid verder te vergroten.

Debuut in 2009
Chevrolet CruzeWanneer in februari 2009 de eerste race van het nieuwe seizoen wordt verreden zal het niet de Nubira, maar de Cruze zijn die aan de start verschijnt. In Brazilië zal Chevrolet de eerste race rijden met een auto die momenteel nog volop in ontwikkeling is. De gehele winter zal het team van Chevrolet druk doende zijn om de Cruze WTCC klaar te stomen voor de strijd. Inmiddels heeft Chevrolet ons een eerste indruk gegeven van de bolide dankzij deze twee foto's. Het model is daarop echter nog wel wat gecamoufleerd en de eerste echte beelden laten dan ook nog even op zich wachten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model