Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Cruze Wagon

Nieuws: Chevrolet Cruze Wagon

Cruze ook als station

21.03.2011

Met de in Genève gepresenteerde Cruze Hatchback wil Chevrolet pas echt een gezond marktaandeel in het C-segment verwerven. Daarna volgt er nog een Cruze Wagon, want jazeker, die komt er ook zo heeft Autovisie zich laten vertellen.

Voor Chevrolet-begrippen doet de Cruze het niet slecht. Maar met enkel een compacte sedan kunnen de Amerikanen geen vuist maken in het C-segment, daarvoor is de vraag bij ons naar vierdeurs modellen te gering. Van de nieuwbakken Cruze Hatchback verwacht Chevrolet meer, en wel verkopen die vier keer hoger liggen als dat van de sedan. Men hoopt op 1.200 stuks per jaar wat het totaal aantal verkochte Cruze's op jaarbasis op 1.600 moet brengen. Maar Chevrolet wil serieus meetellen in deze felbevochten klasse en dus heeft het groen licht gegeven voor een Cruze Wagon. Wetende dat stations doorgaans de helft van de totale verkopen in een segment voor rekening nemen is dit geen onaardige beslissing. Omstreeks 2012/2013 moet de Cruze Wagon klaar zijn.

Bekijk ons aanbod Chevrolet Cruze

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model