Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Cruze hatchback

Nieuws: Chevrolet Cruze hatchback

Chevrolet Cruze hatchback onthuld

08.09.2010

Chevrolet wil met de Cruze duidelijk haar positie in Europa gaan versterken. Het nieuwe wapen in de strijd is een hatchback waarvan we in Parijs dankzij deze conceptcar een voorproefje krijgen. De Chevrolet Cruze hatchback zal de strijd aan gaan in het velbevochten C-segment.

De Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus en Seat Leon zullen vooral hun borst nat moeten gaan maken. Tenminste, als het aan Chevrolet ligt. Na een succesvolle start van de Cruze sedan vertaalt Chevrolet het concept nu namelijk ook door naar een C-segment hatchback.

Coupéachtige daklijn
Chevrolet CruzeVeel wil Chevrolet op dit moment nog niet kwijt over de nieuwe Cruze-telg. Het enige dat men laat weten is dat de auto een aantrekkelijke, vloeiende, coupéachtige daklijn heeft, een korte overhang voor en achter en uiteraard sterk aan de Cruze sedan doet denken. Wij kunnen dat enkel bevestigen en er nog aan toevoegen dat het model naar onze mening echt geslaagd is.  De kofferruimte meet overigens 400 liter.

Conceptcar
Chevrolet CruzeDe Cruze hatchback zoals te zien op deze foto´s en vanaf begin oktober op de Autosalon van Parijs is nog een conceptcar, maar wij verwachten amper verschillen met het productiemodel. Die debuteert overigens medio 2011. Dan worden ook de prijzen bekend gemaakt. De motoren zullen naar verwachting overeenkomen met de Cruze sedan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model