Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Corvette

Nieuws: Chevrolet Corvette

13 januari zien we de nieuwe Corvette

22.10.2012

Wanneer je het hebt over Amerikaanse supersporters kan je om twee namen niet heen, Viper en Corvette. De eerste werd afgelopen zomer vernieuwd, in januari is het aan nieuwe C7 om in de spotlights te treden.

De Chevrolet Corvette is een van Amerika´s grootste auto-iconen. Technisch gezien mag hij dan nooit vooraan hebben gestaan, met een overschot aan cubic inches bleek de Corvette toch altijd in staat om bij zijn Europese tegenstrevers in het spoor te blijven. Vandaag heeft Chevrolet bekend gemaakt dat de compleet nieuwe, zevende generatie Corvette op 13 januari onthuld zal worden. Het moet een auto worden die zijn weerga niet kent en die zich zowel qua finesse als ruwe snelheid kan meten met de Ferrari's en McLaren's van deze wereld.

Logo
Om ons alvast warm te maken voor de onthulling, die tijdens de North American International Auto Show in Detroit plaats zal vinden, heeft Chevrolet alvast het nieuwe logo onthuld dat straks op de C7 prijkt. Wederom bestaat het logo uit twee vlaggen, met vanouds een optisch wapperende finishvlag links en een rode rechts met daarop de ´bowtie´ van Chevrolet en de fleur-de-lis, een verwijzing naar de Franse wortels van het moedermerk. Wat is dan nieuw aan is? Het embleem is weer net even wat strakker en opzichtiger dan voorheen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model