Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Captiva

Nieuws: Chevrolet Captiva

Voorproefje facelift Chevrolet Captiva

22.02.2013

Met een vernieuwde voor- en achterzijde staat de Chevrolet Captiva volgende maand in Genève te schitteren. Voorlopig geeft de Amerikaanse fabrikant slechts één foto van de gefacelifte Captiva vrij, maar over enkele weken weten we alle details.

Pas in Genève zal Chevrolet ons alle details vertellen, maar voor nu kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. De Captiva krijgt een vernieuwd front met een lagere voorbumper, hertekende grille en nieuw gevormde mistlampen. Hoe dat eruit ziet moeten we afwachten tot Genève. Waar we wel zicht op hebben is de gewijzigde achterzijde. We zien heel duidelijk nieuwe LED-achterlichten, vierkante uitlaatpijpen en een hertekende achterbumper. Met nieuwe 18 inch lichtmetalen wielen maakt Chevrolet de facelift rond.

Meer comfort
De in Zuid-Korea gebouwde Amerikaanse SUV krijgt ook wat uitrusting betreft een opwaardering. De Captiva heeft nu standaard keyless entry & start voor de luxere uitvoeringen. In het interieur hebben de stoelen nieuwe kleuren en bekleding gekregen, (de topuitvoeringen leer) en een andere bekleding van het instrumentenpaneel. Een dual-zone klimaatsysteem, sfeerverlichting en verwarmde achterstoelen zorgen in bepaalde versies voor nog meer comfort.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model