Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Chevrolet Captiva

Nieuws: Chevrolet Captiva

Sportpakket voor Chevrolet Captiva

04.12.2007

Chevrolet gaat een sportpakket aanbieden voor de Captiva. De SUV krijgt dankzij dit sportpakket een extra sportief uiterlijk. Met onder meer 18 inch lichtmetalen wielen, speciale achterlichten en aangepaste bumpers springt Chevrolet in op de steeds groter wordende vraag naar sportieve accessoires voor SUV´s.

De SUV is de afgelopen jaren aan een enorme opmars bezig in Europa. En daarbij zien we dat ook de accessoires voor deze modellen zeer populair zijn. Diverse autofabrikanten springen hierop in door speciale sportpakketten aan te bieden voor hun SUV´s. Zo ook Chevrolet dat nu met een extra sportief aangeklede Captiva komt.

Designkenmerken

Foto's: Nieuws Chevrolet CaptivaHet exterieur van de Captiva wordt in dit geval gekenmerkt door onder meer 18 inch lichtmetalen wielen, speciale donker getinte koplampen, ´smoked´ achterlichtunits en gewijzigde uitlaateindstukken. Maar ook de gewijzigde voor- en achterbumper en de zilverkleurige ringen rond de mistlampen, op de deurgrepen en in diezelfde kleur gespoten dakrails typeren dit model. In het interieur zien we carbon inzetstukken en lederen bekleding in rood en zwart.

Captiva Sport

Deze sportieve Captiva wordt in de prijslijsten gezet als Captiva Sport en is leverbaar in combinatie met de 2.0 liter dieselmotor en de V6 benzinemotor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model