Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Captiva

Nieuws: Chevrolet Captiva

Prijzen vernieuwde Captiva

08.02.2011

In Oostenrijk maken wij momenteel de eerste kilometers met de vernieuwde Chevrolet Captiva. Tegelijkertijd heeft Chevrolet ons de prijzen van de vernieuwde SUV doen toekomen. Rijden met de Captiva kan vanaf € 34.995,-.

SUV's als de Captiva worden in ons land voornamelijk in vrij luxe aangeklede uitvoeringen verkocht. Chevrolet gaat bij de vernieuwde Captiva dan ook uit van enkel twee rijk aangeklede modellen: de LT en de LTZ. De LT is enkel leverbaar in combinatie met de 167 pk sterke 2.4 liter benzinemotor in combinatie met voorwielaandrijving. Dit 'basismodel' is al van alle luxe voorzien die je wenst. We noemen: elektrische ramen rondom, 17 inch lichtmetalen velgen, 7 zitplaatsen, touchscreen kleurennavigatiesysteem, radio/CD-speler, Bluetooth carkit, deels lederen bekleding en tal van elektronische systemen als ESC, ABS, TCS, Brake Assist, Hill Start Assist en Descent Control. Dit basismodel kost € 34.995,-.

LTZ
CaptivaWie voor de 3.0 liter V6 benzinemotor (258 pk) of de 2.2 liter viercilinder dieselmotor (184 pk) kiest wordt standaard verwend met de LTZ-uitvoering. Chevrolet monteert op de Captiva dan ook zaken als 19 inch lichtmetaal, volledig lederen bekleding, elektrisch vertelbare stoelen, stoelverwarming, getint glas en skid plates vóór en achter. Bij beide motoren is eveneens vierwielaandrijving standaard. De 2.2 liter diesel kost € 45.995,- en voor de 3.0 V6 benzine wordt € 49.995,- gerekend. Wie dat wenst kan de 2.2 liter dieselmotor ook koppelen aan een automaat (standaard op de 3.0 V6) maar dient daarvoor wel een forse 4.000 euro bij te betalen. De vernieuwde Chevrolet Captiva staat vanaf eind februari, begin maart bij de dealers. Binnenkort publiceren wij een uitgebreide rij-impressie met het model.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model