Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Captiva

Nieuws: Chevrolet Captiva

Chevrolet presenteert Captiva Sport

11.04.2008

Chevrolet gaat de Captiva leveren in een dynamische Sport-uitvoering. De auto onderscheidt zich dankzij de sportieve in- en exterieurkenmerken. De Sport wordt als een nieuwe uitvoering in de prijslijsten gezet en is leverbaar in combinatie met twee motoren.

Eind vorig jaar al lieten we foto´s zien van de Captiva Sport. Nu heeft Chevrolet alle details bekend gemaakt. De Sport is een nieuwe uitvoering - en geen los pakket - en wordt als dusdanig in de prijslijsten gezet. Wie kiest voor de Sport-uitvoering beschikt over extra´s als 18 inch lichtmetalen wielen, rode remklauwen, black chrome koplampen, speciale achterlichten, uitlaatsierstukken en een speciale voorbumper. Ook de zwarte afwerking op de voor- en achterbumpers en een zilverkleurige afwerking van de mistlampringen, handgrepen en dakrails zijn specifiek voorbehouden aan de Sport.


Zwart/rood interieur
Chevrolet CaptivaIn het interieur is de Sport-uitvoering voorzien van zwart/rood lederen bekleding met rood stiksel, carbonlook afwerking op het stuurwiel, de deurpanelen en de versnellingspook en roodlederen bekleding in de deurpanelen.

Prijzen

De Chevrolet Captiva Sport is leverbaar in combinatie met de 2.0 liter dieselmotor (150 pk) en de 3.2 liter V6 benzinemotor (230 pk). De prijzen bedragen respectievelijk € 47.895,- en € 52.995,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model