Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Camaro

Nieuws: Chevrolet Camaro

Vernieuwde Chevrolet Camaro nog agressiever

12.04.2018

Nu Ford een vernieuwde Mustang heeft, kan Chevrolet natuurlijk niet achterblijven. Dat doet het dan ook niet. Hier is de gefacelifte Camaro, die in tegenstelling tot z'n aartsrivaal een sterkere viercilinder meekrijgt.

Sinds drie jaar oogde de Camaro oogde al behoorlijk scherp en gemeen, maar nu is het Chevrolet pas echt menens. Check die geknepen koplampen. Ze zetten de Camaro permanent op standje onweer. Gaaf hoor!

Aangesterkt
Wanneer je zo'n agressievere toon neerzet, kunnen het aantal pk's natuurlijk niet achterblijven. Opnieuw is de Camaro verkrijgbaar met een machtige V8 en een zescilinder, maar de ogen zijn toch vooral gericht op de 2.0 liter viercilinderturbo. Deze Turbo 1LE-uitvoering geniet voortaan 275 pk en 400 Nm en enkel te koppelen aan een handbak. Liever lui dan moe? Dan heb je een prima argument om jezelf en mogelijk anderen te overtuigen om voor de achtcilinder te gaan. Die is er namelijk wel met automaat, een nieuwe zowaar, met tien verzetten. Kwestie van afkijken bij de Ford Mustang.

Bestellen
Chevrolet mag als merk dan niet meer actief zijn in Nederland, de Camaro wordt hier nog altijd wel geleverd. Door autobedrijf Henri Nefkens in Amersfoort. Voor interesse en het bestellen moet je daar zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model