Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Camaro Convertible

Nieuws: Chevrolet Camaro Convertible

Geduld: Camaro Convertible

12.10.2010

Chevrolet zal op de Los Angeles Motorshow de nieuwe Camaro Convertible presenteren. De Amerikanen krijgen hem uiteraard als eerste. Wij in Europa moeten nog even geduld hebben. De open Camaro arriveert hier op z’n vroeg in de laatste helft van 2011.

De Chevrolet Camaro Convertible is voorzien van een softtop en komt er net als de Coupé in meerdere smaken. De ´basismodellen´ zullen uitgerust zijn met een V6 en levert 312 pk en de andere krijgt de toevoeging 'SS' en heeft 426 pk afkomstig uit een 6.2 liter V8. Een handgeschakelde zesversnellingsbak zal standaard zijn, met optioneel een automatische zesbak.

Geduld
In Europa wachten we al enige tijd op de komst van de Camaro maar Chevrolet vraagt ons geduld te hebben. Zowel de Coupé als de Convertible komen er wel degelijk. De dichte Camaro wordt in de eerste helft van volgend jaar verwacht, de cabrioletversie enige tijd later. De hier gevraagde prijzen kan de importeur zodoende niet noemen, alleen de Amerikaanse prijsstelling is bekend en die bedraagt $ 30.000,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model