Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Chevrolet Camaro Blakroc

Nieuws: Chevrolet Camaro Blakroc

Promotiestunt

03.12.2009

Geïnspireerd door een muzikale samenwerking ontwikkelde Chevrolet dealer Carl Black een speciale duistere variant van de Camaro. Geheel in stijl van het muziekgenre werd de Amerikaanse ‘Musclecar’ volgehangen met zwarte accessoires.

De Camaro Blakroc is in het leven geroepen als extra promotiemateriaal omtrent het nieuwe album van de samenwerking tussen The Black Keys (een Amerikaans bluesrock-duo) en diverse Amerikaanse hip-hop artiesten zoals onder andere Mos Def, Q-Tip en RZA. De Camaro Blakroc past volgens de makers perfect bij de muziekgroep door zijn duistere imago en krachtige voorkomen.

Boston Acoustic
Chevrolet CamaroDe Blakroc editie is gebaseerd op een standaard Camaro 2SS die door middel van kleine aanpassingen op de stijl van de muziekgroep is afgesteld. De meest opvallende wijziging is het monteren van 22 inch grote Lexani LX15 lichtmetalen wielen die de agressieve blik van de Camaro extra versterken. Daarnaast is de Blakroc uitgevoerd met speciale striping, interieurbekleding en getinte ruiten. Uiteraard werd het audiosysteem goed onder handen genomen. Het standaard systeem maakte plaats voor één uit de collectie van Boston Acoustic, inclusief 500 Watt versterker met subwoofer. Meer kracht was er onder de motorkap niet nodig. De dienstdoende 6.2 liter V8 met een vermogen van 426 pk werd ongemoeid gelaten. De exclusieve Camaro is te bestellen bij de Chevrolet dealer Carl Black te Nashville. Welke kosten ermee gemoeid zijn is bij ons niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model