Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Chevrolet Aveo

Nieuws: Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo 3-deurs onthuld

14.02.2008

Na de presentatie van de 5-deurs Aveo, onthult Chevrolet nu ook het 3-deurs model. De Chevrolet Aveo is de op-volger van de Kalos en heeft een geheel nieuw gezicht gekregen. Het front is daarbij zeker opvallend te noemen. Vanaf juni staat de nieuwe Aveo bij de dealers.

Chevrolet presenteerde op de IAA in Frankfurt de opvolger van de Kalos. Het model gaat voortaan als Aveo door het leven en heeft een geheel nieuw gezicht gekregen. Daarbij werd het front aangepast aan Chevrolet´s nieuwe design-DNA. Het opvallende uiterlijk van de Aveo kan op zijn zachtst gezegd sportief worden genoemd. Tegelijker-tijd is ook het interieur herzien.

Deze zomer bij de dealers

Chevrolet AveoNa de presentatie van de vijfdeurs Aveo is het nu de beurt aan het driedeurs model. Dankzij een onderscheidende lijnvoering oogt dit model nog wat sportiever dan zijn vijfdeurs broeder. Onder de motorkap is er de keuze uit twee benzinemotoren: een 1.2 met 84 pk en een 1.4 met 101 pk. Na zijn debuut in Genève zal het driedeurs model vanaf juni bij de dealers staan. De vijfdeurs variant is al vanaf maart verkrijgbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model