Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Carrozzeria Touring Ballagio Fastback

Nieuws: Carrozzeria Touring Ballagio Fastback

Maserati Quattroporte Stationwagon

28.04.2008

De Italiaanse carrosseriebouwer Carrozzeria Touring presenteert een Maserati Quattroporte Stationwagon. Op het Concours d’Elegance in Villa d´Este zullen de Italianen alle details van het model vrijgeven, maar een eerste foto geeft ons alvast een indruk.

De carrosseriebouwers komen langzaam maar zeker weer tot leven. De afgelopen jaren horen we steeds meer van Zagato, Castagna, Diatto en ook Faralli & Mazanti keert terug. Onlangs werd bekend dat ook de merknaam Carrozzeria Touring weer zal herleven. Het Italiaanse bedrijf werd in 1926 opgericht en maakte naam met lichtgewicht carrosserieën op basis van onder meer Alfa Romeo´s en BMW´s. Carrozzeria Touring stierf echter een stille dood en verdween jaren van het toneel. Maar daar komt verandering in.


Ballagio Fastback

Maserati QuattroporteOp het binnenkort te houden Concours d´Elegance in Villa d´Este zal Carrozzeria Touring een tweetal modellen presenteren. De ene is een sportcoupé, de tweede is deze stationwagonvariant op basis van de Maserati Quattroporte. De auto zal als Ballagio Fastback door het leven gaan, want Maserati heeft al aangegeven dat de auto geen drietand mag dragen. Of de auto ook daadwerkelijk geproduceerd zal gaan worden is op dit moment onbekend. Binnenkort hopen wij u meer details en foto´s te kunnen tonen van deze opvallende Maserati.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model