Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Cadillac SRX

Nieuws: Cadillac SRX

Bijna productierijp

20.08.2008

Cadillac toont op Pebble Beach de opvolger van de SRX. Het betreft nog een voorproefje van de nieuwe crossover, de definitieve versie zal later dit jaar worden onthuld. In de zomer van 2009 kunnen we de nieuwe crossover in de showrooms verwachten.

Op Pebble Beach toonde Cadillac - naast de geheel nieuwe CTS Sport Wagon - de nieuwe SRX. Het betreft hier een voorproefje en is eigenlijk niets anders dan een bijgeschaafde Provoq Concept, het studiemodel die begin dit jaar werd gepresenteerd. De SUV Crossover zal later dit jaar in definitieve vorm worden getoond worden en zal dan in de zomer van 2009 de huidige SRX vervangen. Veel zal het productiemodel overigens niet afwijken van deze tweede preview.

Dynamischer
Cadillac SRXAls je naar de huidige SRX kijkt ten opzichte van de nieuwe valt meteen de achterzijde op. De doorlopende daklijn heeft bij de nieuwe generatie plaatsgemaakt voor een aflopende daklijn. De nieuwe SRX oogt op deze manier veel dynamischer en heeft nu veel meer weg van een Crossover dan een SUV. De voorzijde doet sterk denken aan de rest van het Cadillac modellengamma, vooral aan de CTS. Meer details geeft Cadillac later dit jaar vrij. Tegen die tijd zal ook het productiemodel worden onthuld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model