Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Cadillac Presidential Limousine

Nieuws: Cadillac Presidential Limousine

Limousine voor Obama

22.01.2009

Al sinds de jaren ’20 levert Cadillac het vervoersmiddel aan de President van de Verenigde Staten. En met het aantreden van Barack Obama als nieuw opperhoofd, heeft Cadillac wederom de eervolle taak op zich genomen om de nieuwe Presidential Limousine voor te stellen. Dit is ´m!

De presidentiële auto is geheel opnieuw ontworpen en borduurt voort op het ontwerp van de Cadillac DTS, een model dat in Europa niet wordt verkocht. Een blik op een interieur wordt ons niet gegund, echter ga er maar vanuit dat Obama uitgerust bij zijn bezoekadressen arriveert. Het presidentiële zegel is aangebracht in de leuning van de achterzittingen en aan de buitenkant op de achterportieren. En de bijbehorende ´U.S. flags´ die in het donker worden verlicht door LED-lampen zijn voorop het koetswerk bevestigd. Alsof de Presidentiële Limousine niet genoeg zou opvallen in de stoet met draaiende zwaailichten waartussen het wordt gewurmd. Om 'The President' meer in het zonlicht te plaatsen is de opbouw van de auto wat meer rechter op gezet.

Classifed
CadillacAls 'machtigste man van de wereld' beschik je over een heleboel vrienden, maar ook een flink aantal vijanden. En zoals de geschiedenis ons heeft geleerd zou iemand van die laatste groep het wel eens op jou gemunt kunnen hebben. Daarom moet de President van de Verenigde Staten niet alleen over een comfortabel vervoersmiddel beschikken, maar vooral een veilige. De Cadillac Presidential Limousine is daarom voorzien van de nodige beschermingsvoorzieningen en vervolgens uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden. Wat precies? Dat houdt Cadillac en het Witte Huis graag voor zichzelf. Je weet maar nooit wie deze informatie afluistert...euhh leest.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model