Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Cadillac Elmiraj Concept

Nieuws: Cadillac Elmiraj Concept

Toekomst Cadillac Elmiraj hoogst onzeker

22.11.2013

Cadillac komt met behoorlijk slecht nieuws. De Elmiraj, waar we al die tijd al naar uitkeken lijkt er niet te komen. Wat een tegenvaller. Zelfs een beperkte oplage lijkt niet in de planning te passen.

Alle spontaan open gevallen monden, toegezegde stapels bankbiljetten, weggepinkte traantjes uit acute emotie en zowel enthousiast als zenuwachtig trillende knieën ten spijt, maar de kans dat de schitterende Cadillac Elmiraj Concept ooit in bij een dealer zal staan is bijzonder klein. Een klein groepje insiders houdt nog hoop en zoekt naarstig naar een sluitende business case, maar als zelfs Ed Welburn, chef van General Motor's designafdeling, al de handdoek in de ring heeft gegooid zal de auto er wel niet komen. Je kunt je voorstellen dat hiermee zelfs een droom van Welburn in duigen valt.

Geen tijd
Welburn wilde niets liever dan verder tekenen (liever zo min mogelijk) aan de Elmiraj, maar de naar eigen zeggen nekt de overvolle agenda van zijn werkgever de immense, maar toch gracieuze coupé-slee waarmee het oer-Amerikaanse merk tijdens Pebble Beach tot ieders verbazing kwam voorrijden. Het is te hopen dat dat wel zo blijft, want de Elmiraj onzichtbaar achter slot en grendel parkeren zou eeuwig zonde zijn. Niet in de laatste plaats voor dit nu al stukje automobiele culture erfgoed.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model