Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Cadillac CTS Sports Concept

Nieuws: Cadillac CTS Sports Concept

CTS-V voorbode

07.11.2007

Cadillac presenteert een voorbode voor de nieuwe CTS-V. Met het studiemodel CTS Sports Concept laat Cadillac op de SEMA tuningshow in Las Vegas zien hoe een sportieve variant van de CTS eruit kan komen te zien.

Nieuws Cadillac CTS Sports ConceptWe moeten nog even wachten totdat Cadillac een supersportieve V-versie van de nieuwe CTS presenteert. Om ons alvast een beetje in de stemming te doen komen presenteren de Amerikanen de CTS Sports Concept. Dit studiemodel is een zeer sportief ogende CTS die speciaal voor de SEMA tuningsshow is ontwikkeld. Aan de voorzijde zien we een compleet nieuwe bumper met zilvergrijs kleurig gaas. De koplampen hebben een andere behuizing en de motorkap is voorzien van luchtinlaten.

Nieuws Cadillac CTS Sports ConceptVan opzij springen de 20 inch lichtmetalen wielen direct in het oog. Daarachter zien we forse remschijven met geel gelakte remklauwen. Aan de achterzijde is het de nieuwe bumper met daarin geïntegreerd uitlaatsysteem dat de meeste aandacht trekt. Maar ook het spoilertje op de kofferbak kan niet over het hoofd worden gezien. De CTS Sports Concept is voorzien van de standaard 3.6 liter V6 (306 pk) die ook in het productiemodel ligt. Voor de toekomstige CTS-V zal dat een veel potentere motor betreffen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model